Wandelwol

De oplossing voor blaren en ander voet-ongemak. Vanaf nu bij mij in de praktijk te verkrijgen de natuur producten van de dames van de Wandelwol.

De wolproducten van Wandelwol bestaan uit 100% schapenwol; het is geprepareerd voor zijn doel zonder chemische bewerkingen of chemische toevoegingen. Het materiaal is zacht, rijk aan lanoline (wolvet) wat ervan nature al in zit en geeft u het gevoel te lopen op wolken.  Wandelwol-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar.

Wandelwol-wol absorbeert transpiratievocht en ventileert. WandelWol-wol zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. Wandelwol-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Werkt druk-ontlastend en huid-herstellend bij eeltlokaties, likdoorns tussen – onder en op de tenen, verlicht de druk bij pijnlijke wratten, wintertenen, etc.

De Dames van Wandelwol

Wandelwol is ontwikkeld door Medisch pedicure Nanda Van Spijker en Nagelstyliste Karin Schaeffer. Op hun zoektocht naar een natuurlijk product dat mensen helpt bij voet-ongemak ontdekten de Dames van Wandelwol de heilzame werking van Nederlandse Schapenwol. Sinds de lancering van Wandelwol hebben de Dames al heel veel mensen van hun klachten afgeholpen.

MEER WETEN

Tip! honing voetcrème

Een goede voorbereiding bij het sporten of lange afstandswandeling is belangrijk bij het voorkomen van blaren en voetongemak. De natuurlijke voetcrème van La Reine combineert uitstekend met Wandelwol. Deze gouden combinatie staat garant voor veel loopplezier! Lees hier een review.

MEER WETEN

Wandelwol antidrukwol

Verkoopprijs zakje 10 gram € 6,95

Wandelwol antidrukwol

Verkoopprijs zakje 20 gram € 9,95

Wandelwol antidrukwol

Verkoopprijs zakje 40 gram € 18,95