Puur Vera

Mind your feet werkt uitsluitend met hoogwaardige producten van onder andere Puur Vera.

De voetencrèmes, de voetenscrub en het voetenmasker bevatten als hoofdbestanddeel pure Aloë Vera wat het immuunsysteem stimuleert en een ontstekingsremmend werking heeft. Ze bevatten bovendien geen parabenen, zijn niet getest op dieren en zijn daarnaast uitermate geschikt voor diabetici. Aloë Vera is een plant, die al eeuwen wordt gebruikt vanwege zijn cosmetisch en therapeutische eigenschappen.

De producten van Puur Vera zijn in de praktijk te koop.

MEER WETEN

Voetencrème neutraal

Deze crème herstelt snel droge en gebarsten voeten, neutraliseert geuren en verlicht vermoeide voeten. De crème trekt zeer snel in en uitermate geschikt voor de behandeling van ruwe, droge of pijnlijke voeten. Het draagt mede bij aan de behandeling tegen eelt. Uw voeten gaan er prachtig uitzien en ruiken lekker fris.

Verkoopprijs 20 ml € 2,50
Verkoopprijs 50 ml € 5,25

Hielcrème

Deze crème is uitermate geschikt voor de extra droge voeten. Pure Aloë Vera gecombineerd met de actieve ingrediënten Allantoine en Dimethicone dringen diep door in de lagen van de huid en herstellen zo ernstige, diepe kloven in de hielen en uiteraard ook in de rest van de voet. De crème verzacht en hydrateert. Gebruik Puur Vera Hielcrème en uw hielen gaan er prachtig uitzien en voelen heerlijk aan.

Verkoopprijs 20 ml € 2,50
Verkoopprijs 50 ml € 6,95

Miracle Hielstick

Geen gebarsten ellebogen en ruwe hielen meer waar uw kousen aan blijven haken Super Ultra Aloë vocht inbrengende Gel ™ Natuurlijk genezende Tea Tree Oil Kalmerende Shea en Cacao Butters verfraaien en herstellen snel de huid.

Handige applicator stick waardoor u geen geklieder meer heeft.
Verkoopprijs € 19,50

Ureumcrème

Puur Vera herstellende voetcrème met 10% Urea en Aloë Vera biedt optimale hydratatie.  Puur Vera Ureum Voetcrème heeft een aangename geur en wordt gemakkelijk geabsorbeerd. De high-performance 10% Urea formule verzacht onmiddellijk de huid en verhoogt de water opnemende capaciteit, waardoor de droge huid verminderd wordt en zorgt voor mooie, gladde voeten. Ook geschikt voor mensen met eczeem klachten en psoriasis klachten.

Verkoopprijs 20 ml € 3,50
Verkoopprijs 50 ml € 6,50

Anti- Schimmelcrème

De ideale formule tegen voetschimmel. Dezelfde fantastische combinatie van ingredienten als de Puur Vera Menthol maar dan met het actieve ingredient Tolnaftaat. Aangezien Tolnaftaat in Nederland niet gebruikt wordt in anti-schimmel cremes zijn mensen hier nog niet resistent voor! Helpt ook bij veel vormen van eczeem en ringworm.

Verkoopprijs 20 ml € 3,50
Verkoopprijs 50 ml € 8,95

Voeten Scrub

Een tropisch genot voor de voeten! Deze zachte voeten scrub verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden. Tegelijkertijd stimuleert de scrub de bloedsomloop en verzorgt uw voeten. Deze crème is uitermate geschikt voor het verlichten van droge en vermoeide voeten en laat uw voeten herleven.

Verkoopprijs 50 ml € 4,95
Verkoopprijs 100 ml € 9,95