La Reine Voetcrème

In de pedicure praktijk werk ik onder andere met de huidverzorgingsproducten van de Imkers van La Reine.

Een rijke crème met bijenwas en honing uit het Groene Hart van Nederland. De crème ruikt lekker door de frisse essentiële oliën mix van citroengras en lavendel. Bijenwas vormt een dun laagje op de huid waardoor de huid soepel blijft. En dat laagje beschermt ook tegen invloeden van buitenaf. Alles puur natuur, de huid ademt gewoon door! De crèmes bevat géén parabenen, géén siliconen, géén kleurstoffen, géén minerale oliën en géén parfum.

Elke tube La Reine créme bevat 100% pure honing, gemaakt uit de nectar van bloemen van Hollandse bodem. Sport je veel of doe je mee aan lange wandeltochten? Smeer je voeten dagelijks in met honing voetcréme om je voeten klaar te stomen. Vooraf, tijdens en als nazorg. Deze onderhoudscréme is geschikt voor dagelijkse voetverzorging. Ook voor de diabetisch voet. De créme ruikt supper lekker.

Eerlijke producten met geweldige resultaten, verkrijgbaar in mijn praktijk. Kijk op de website van La Reine voor meer informatie.

MEER WETEN

Honing handcrème

Onze onderhoudscrème maakt droge schrale handen heerlijk zacht, laat kloven verdwijnen en brengt je huid in topconditie.

Verkoopprijs 100 ml € 10,95

Honing voetcrème

Ons topproduct. Speciaal voor extreem droge voeten, ruwe, droge huid met eelt, zere hakken, kloofjes tussen de tenen en bij zweetvoeten.

Verkoopprijs 100 ml € 10,95

Propoliscrème

Onze probleemoplosser van top tot teen! Speciaal voor de dagelijkse verzorging van zeer gevoelige, droge, rode en ruwe huid en kloofjes.

Verkoopprijs 100 ml € 15,95