Dermonal

Dermonal® producten reinigen en herstellen huidoppervlakten en nagels op een natuurlijke wijze door de antimicrobiële werking die de groei van schimmels en gisten tegen gaat.

De reinigende werking in combinatie met de voedende stoffen brengen de huidflora van elke behandelde huid en nagel weer in balans, waardoor voetschimmel, schimmelnagels en zwemmerseczeem worden bestreden. Ook zijn de Dermonal producten zeer geschikt voor personen met diabetes mellitus en geven tevens door de toevoeging van appelbloesem en aloë vera oliën een ontspannende werking.

De gebruikers van de producten zijn ongekend enthousiast en boeken goede resultaten. Wij krijgen veel reacties van gebruikers die al veel verschillende producten hebben uitgeprobeerd, maar die niet het gewenste resultaat opleverden, waarbij de Dermonal® producten wel het gewenste resultaat opleveren. Ook gebruikers met Diabetici boeken goede resultaten waar Dermatologen versteld van staan.

Dermonal® producten zijn zeer milieuvriendelijk, volledig veilig voor mens en dier. Het helpt het lichaam op huidvriendelijke wijze en op een belangrijke en natuurlijke manier te herstellen.

De producten van Dermonal® zijn in de praktijk te koop.

Dermonal- Bij Schimmelnagels

Dermonal®-Bij Kalknagels is een cosmeticaproduct in een sprayflesje dat op een natuurlijke en effectieve manier een einde aan schimmelnagels maakt en uw nagels weer gezond en sterk laten worden. Het product heeft een antimicrobiële werking die de groei van schimmels en gisten tegen gaat. De reinigende werking in combinatie met de voedende stoffen brengen de huidflora van elke behandelde nagel weer in balans.

De spray wordt gebruikt, in combinatie met het voetenbad Dermonal®-Bij Huidaandoeningenl. Dermonal kan gebruikt worden bij elk huidtype en bij personen van alle leeftijden. Ouderen en diabetici die vrij vaak last hebben van schimmelnagels, kunnen tevens baat hebben bij behandelingen met Dermonal door haar verzachtende en helende werking.

Verkoopprijs 50 ml € 9,95
Dermonal- Voetenbad

Dermonal®-Bij Huidaandoeningen is een cosmeticaproduct voor de huidverzorging dat op een natuurlijke en effectieve manier een einde aan voetschimmels en schimmelnagels maakt en uw huid en nagels weer gezond laten worden. Het product heeft een antimicrobiële werking die de groei van schimmels en gisten tegen gaat. Daarnaast hebben de kruidige ingrediënten en oliën een rustgevende en verzorgende werking op de voeten.

De behandeling volstaat met één tot twee keer per week een ontspannend voetenbad van minimaal 5 minuten. Dermonal®-Bij Voetschimmel kan gebruikt worden bij elk huidtype en bij personen van alle leeftijden. Ook zeer geschikt voor personen met diabetes mellitus. verpakking van 6 flesjes, dus voor 6 voetenbaden.

Verkoopprijs 6 flesjes € 16,95
Dermonal- Schoenenspray

Dermonal®-Bij Schoenenspray heeft een anti microbiële werking die schimmelgroei en microbiële groei tegengaan, waardoor tevens nare geurtjes worden verdoezeld. Schoenen zijn een bron van verschillende micro-organismen die schade aan de huid kunnen aanbrengen.

Twee keer per week uw schoenen en/of sokken met Dermonal®-Schoenenspray inspuiten is al voldoende om schimmelsporen te elimineren. Hierbij zijn ongeveer 4 sprays per schoen of sok al voldoende. De Dermonal®-Schoenenspray wordt geadviseerd te gebruiken in combinatie met Dermonal®-Bij Huidaandoeningen en Dermonal®-Bij Kalknagels.

Verkoopprijs 50 ml € 9,95